Riekstu muslis – pagatavo vienkārši un ātri!

Recepte no mūsu grāmatas – Mājās pagatavots riekstu musli

Bezglutēna pašgatavots muslis ir īsts gardums!

Mums Tev ir recepte, kuru vari pagatavot pavisam vienkārši un ātri. Visbiežāk veikalos nopērkamajos muesli un granolas maisījumos ir ļoti daudz cukura. Cukurs ir lēts, to bieži produktos pievieno krietni par daudz, jo tādejādi mēs konkrēto produktu vēlamies ēst atkal un atkal gluži vienkārši tāpēc, ka tas ir tik salds. Mēs domājam, ka tik daudz cukura nav pats labākais, tāpēc mums ir garrrrrda, ļoti vienkārša RIEKSTU MUESLI recepte. Pagatavo 20 minūtēs!

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 50 g medus
  • 50 g kokoseļļas
  • 50 g mandeļu
  • 50 g valriekstu
  • 50 g lazdu riekstu
  • 50 saulespuķu sēklu
  • 50 g ķirbju sēklu
  • Šķipsniņa kanēļa
  • Šķipsniņa jūras sāls

Pagatavošana

  • Virtuves kombainā mazliet sasmalcini visus riekstus un sēklas. Nesasmalcini pārlieku smalki, lai paliek mazliet vairāk kraukšķīguma.
  • Izkausē medu un kokoseļļu, pievieno to riekstu-sēklu maisījumam.
  • Liec maisījumu uz pannas un izlīdzini. Cep 180 grādos patīkami kraukšķīgu un viegli zeltainu. Cepšanas laiks būs aptuveni 10–15 minūtes, tāpēc uzmani, lai maisījums nepiedeg.
  • Noteikti pāris reizes apmaisi, citādi var sanākt, ka gardais muslis ņem un piedeg!
  • Baudi kopā ar pienu, SKYR jogurtu vai citiem bezpiedevu jogurtiem vai proteīna jogurtu!

Lai labi garšo!

Jauku našķošanos,

Heikki



Vai Tev patika tas, ko lasīji? Dalies vai pievieno komentāru!

SPER PIRMO SOLI UN PIEPILDI SAVUS MĒRĶUS CEĻĀ UZ VESELU, LAIMĪGU UN AKTĪVU SEVI!


Vai vēlies ēst veselīgāk? Nekad nav par vēlu un nav labāka brīža par "te un tagad". Ēd to, kas Tev garšo sev piemērotās porcijās un veselīgākās versijās.

Izvēlieties periodu

Izvēlies maksājuma metodi