Biešu salāti ar paipalu olām
30 min
Ingredients
275g (1.4 gl.) Kefīrs (2,5% tauku)
Replace
60g (5 gab.) Paipalas ola
Replace
200g (1 vid.) Bietes (vārītas)
Replace
5g (1 tējk.) Olīveļļa
Replace
90g (1 gab.) Tomāts
Replace
35g (1 gab.) Sarkanais sīpols (pēc izvēles)
Replace
40g (0.5 vid.) Gurķis
Replace
40g (0.8 gab.) Skābēti gurķi
Replace
To season:Citrons vai laims
Method
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
- Sagriez gabaliņos vārītas bietes, aplej ar eļļu un cep cepeškrāsnī apmēram 15-20 minūtes.
- Vāri paipalu olas apmēram 2 minūtes un atdzesē ledus aukstā ūdenī.
- Sagriez pārējās sastāvdaļas un liec lielā bļodā - arī ceptās bietes.
- Pārslaki ar citrona vai laima sulu, pievieno garšvielas.
- Klāt dzer kefīru.