Frī kāļi ar liellopu gaļas antrekotu
30 min
Ingredients
115g Liellopa antrekots (3,6% tauku)
Replace
375g (0.7 vid.) Kālis
Replace
10g (2 tējk.) Olīveļļa
Replace
80g (8 ēd.k.) Dārzeņu maisījums, saldēts (~40 kcal)
Replace
Method
- Kāļus nomizo un sagriež stienīšos.
- Pārkaisa ar sāli un apslaka ar olīveļļu.
- Ja vēlas, var pievienot arī sasmalcinātus ķiplokus.
- Visu samaisa, liek cepeškrāsnī un cep 230 grādos 20–25 minūtes, līdz virsma ir zeltaini brūna.
- Liellopu gaļas antrekotu apcep nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm zeltaini brūnu.
- Frī kāļus pasniedz ar liellopu gaļas antrekotiem.
- Kā piedevu ēd jebkurus dārzeņus, kas pagatavoti voka veidā vai citādi.