Frī kāļi ar liellopu gaļas antrekotu

Frī kāļi ar liellopu gaļas antrekotu

30 min

Ingredients

115g Liellopa antrekots (3,6% tauku)
Replace
375g (0.7 vid.) Kālis
Replace
10g (2 tējk.) Olīveļļa
Replace
80g (8 ēd.k.) Dārzeņu maisījums, saldēts (~40 kcal)
Replace

Method

  • Kāļus nomizo un sagriež stienīšos.
  • Pārkaisa ar sāli un apslaka ar olīveļļu.
  • Ja vēlas, var pievienot arī sasmalcinātus ķiplokus.
  • Visu samaisa, liek cepeškrāsnī un  cep 230 grādos 20–25 minūtes, līdz virsma ir zeltaini brūna.
  • Liellopu gaļas antrekotu apcep nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm zeltaini brūnu.
  • Frī kāļus pasniedz ar liellopu gaļas antrekotiem.
  • Kā piedevu ēd jebkurus dārzeņus, kas pagatavoti voka veidā vai citādi.

Download Fitlap app for IOS or Android

Google play
App store