Ķirbju-kokosriekstu zupa ar ingveru un vistas fileju

Ķirbju-kokosriekstu zupa ar ingveru un vistas fileju

25 min

Ingredients

110g (85g cooked) Vistas fileja
Replace
50g (2.5 ēd.k.) Krēmīgs kokosriekstu piens (20-22% tauku)
Replace
190g (2.7 vid.) Burkāni
Replace
250g (0.5 vid.) Ķirbis
Replace
5g (1 tējk.) Kokosriekstu eļļa
Replace
35g (1 gab.) Sīpols (ja vēlas)
Replace
300g Ūdens
To season:Ingvera sakne, svaigaSālsPipariČili pipari, svaigi

Method

  • Sagriez sīpolus, ingveru, un čili (svaigu), liec katliņā pusi kokosriekstu eļļas un visu apcep.
  • Ingveru un čili vari pievienot vairāk vai mazāk pēc savām vēlmēm.
  • Pievieno sagrieztu ķirbi un burkānus. 
  • Pielej atlikušo kokosriekstu pienu un ūdeni.
  • Vāri līdz ķirbis un burkāni ir gatavi.
  • Pievieno sāli un piparus.
  • Kad dārzeņi mīksti, noņem zupu no uguns un ar blenderi sablenderē biezzupā.
  • Atlikušajā kokosriekstu eļļā apcep vistas fileju.
  • Pasniedz zupu kopā ar sagrieztu vistas fileju.

Download Fitlap app for IOS or Android

Google play
App store