Ķirbju-kokosriekstu zupa ar ingveru un vistas fileju
25 min
Ingredients
110g (85g cooked) Vistas fileja
Replace
50g (2.5 ēd.k.) Krēmīgs kokosriekstu piens (20-22% tauku)
Replace
190g (2.7 vid.) Burkāni
Replace
250g (0.5 vid.) Ķirbis
Replace
5g (1 tējk.) Kokosriekstu eļļa
Replace
35g (1 gab.) Sīpols (ja vēlas)
Replace
300g Ūdens
To season:Ingvera sakne, svaigaSālsPipariČili pipari, svaigi
Method
- Sagriez sīpolus, ingveru, un čili (svaigu), liec katliņā pusi kokosriekstu eļļas un visu apcep.
- Ingveru un čili vari pievienot vairāk vai mazāk pēc savām vēlmēm.
- Pievieno sagrieztu ķirbi un burkānus.
- Pielej atlikušo kokosriekstu pienu un ūdeni.
- Vāri līdz ķirbis un burkāni ir gatavi.
- Pievieno sāli un piparus.
- Kad dārzeņi mīksti, noņem zupu no uguns un ar blenderi sablenderē biezzupā.
- Atlikušajā kokosriekstu eļļā apcep vistas fileju.
- Pasniedz zupu kopā ar sagrieztu vistas fileju.