Liellopa gaļas burgers ar sieru

Liellopa gaļas burgers ar sieru

15 min

Ingredients

65g (0.9 gab.) Sēklu un graudu maize
Replace
90g (70g cooked) Maltā gaļa (5-6% tauku)
Replace
15g (0.9 šķēle) Siers (14-16% tauku)
Replace
1g (0.2 tējk.) Olīveļļa
Replace
20g (2 ēd.k.) Tomātu mērce
Replace
90g (1 gab.) Tomāts
Replace
30g (0.5 vid.) Gurķis
Replace
15g (0.5 sauja) Salāti Frillice
Replace

Method

  • No maltās gaļas izveido lielu, bet plānu kotleti.
  • Pārkaisa ar sāli, pipariem un nelielā daudzumā eļļas izcep zeltaini brūnu.
  • Cepšanas beigās kotletei uzliek sieru un ļauj tam izkust.
  • Kad gaļa gatava, pannā ieliek burgermaizītes abas puses un uzkarsē.
  • Gurķi un tomātu sagriež šķēlītēs.
  • Uz šķīvja liek burgermaizītes apakšējo pusi, to pārklāj ar krokoto (Frillice) salātu lapu, uz tās liek kotleti.
  • Nākamajā kārtā liek tomāta un gurķa šķēlītēs,  pēc tam uzziež tomātu mērci.
  • Pašā virsū liek burgermaizītes augšējo pusi.

Download Fitlap app for IOS or Android

Google play
App store