Vinegrets ar kotletēm

Vinegrets ar kotletēm

25 min

Ingredients

125g (95g cooked) Maltā gaļa (5-6% tauku)
Replace
270g (1.4 vid.) Bietes (vārītas)
Replace
5g (1 tējk.) Olīveļļa
Replace
160g (3.2 sauja) Skābēti kāposti (bez cukura un eļļas)
Replace
105g (2.1 gab.) Skābēti gurķi
Replace
35g (1 gab.) Sīpols (ja vēlas)
Replace
To season:SinepesSālsBaltvīna etiķisStēvija (cukura aizvietotājs)Pipari

Method

  • Sagriez vārītas bietes un skābētos gurķus mazos gabaliņos. Pievieno skābētos kāpostus un pusi smalki sagriezto sīpolu daudzuma.
  • Salātu mērcei sajauc pusi eļļas, pusi sinepju, mazliet baltvīna etiķa, stēviju un sāli. Pārlej salatus, samaisi un ļauj "ievilkties".
  • Tikmēr gatavo kotletes: sajauc malto gaļu ar sagrieztu sīpolu. Pievieno sāli un piparus. 
  • Veido nelielas kotletes un cep atlikušajā eļļas daudzumā gatavas.
  • Pasniedz kopā ar salātiem. 

Download Fitlap app for IOS or Android

Google play
App store